YENİ CUMHURBAŞKANLIĞI FORSU ŞAŞIRTTI

AK Partililerden Erdoğan ve eşine jest

Cumhurbaşkanlığı forsunu Erdoğan’a, AK Parti grubu adına milletvekilleri hediye etti.

Eklenme: 28 Ağustos 2014 07:39 / Güncelleme: 28 Ağustos 2014 08:59 / 21,038 Okunma / 2 Yorum

AK Parti‘nin yeni genel başkanın seçileceği Olağanüstü Kongre’de veda konuşmasını yapan Başbakan Erdoğan’a hediye edilen çevresinde Fatiha Suresi’nin yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Forsu, Denizli’deki bir nakkaşa özel olarak yaptırıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti gençlik teşkilatı adına Gençlik kolları başkanı, AK Partili belediye başkanları adına İBB Başkanı Topbaş ve Ankara İBB Melih Gökçek, AK Parti İl Başkanları adına Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Milletvekilleri adına Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın ile Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Genel merkez MYK ve MKYK adına ise Nükhet Hotar ve Mehmet Ali Şahin hediyeleri verdi.

EMİNE HANIM’A DA EŞLERDEN JEST

Emine Erdoğan‘a da milletvekili eşleri jest yaptı. Milletvekili eşlerinin organizasyonu ile alınan hediye Emine Erdoğan’a AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli’nin eşi Hatice Canikli tarafından verildi.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.