İŞİD’İN GERÇEK LİDERİ

IŞİD’in başında çuvalcı Petraeus mu var?

Takvim Yazarı Ergün Diler, Irak’ta kaos yaratan IŞİD’in arkasına Türk askerinin başına çuval geçiren ABD’li komutan David Petraeus’ın olduğunu yazdı.

Musul Konsolosluğumuz’un basılması ve 49 Türk’ün rehin alınması bir operasyonun ilk adımı…

Çuvalcı Petraeus’un IŞİD’in başında olduğunu söylediniz! Ne işi var orada bu adamın?

Petraeus’un Türk düşmanı olduğunu sakın unutma! Türkiye sadece onu çuval olayından hatırlıyor! Ama ortaya çıkarılmayan çok önemli zararları oldu! Bir kısmı sonra ortaya çıkacak!

Bugün Irak’ta Şii Maliki başarısız olduğu için IŞİD, ortaya çıktı! Bölgede mezhep savaşını çıkartmak için aralıksız adam öldürülüyor. Çünkü Maliki, Barzani’ye söz geçiremedi. Eğer Ankara-Erbil anlaşması olmasaydı, bugün Irak’ta IŞİD asla olmazdı. Sorun Ankara’nın kendi adımlarını atması…

Kim gönderdi bu adamı?

Baronlar mı, CIA mı?

Petraeus sözde skandalla görevinden alındı! Başka gerekçeler de vardı ama asıl Irak’ta kullanmak üzere CIA Başkanlığından el çektirildi! GÖREVİ BİZZAT CIA verdi! İlk adım olarak KKR Küresel Enstitüsü’nün Başkanı oldu!

Üniversitede sözde hoca yapıldı! Hepsi kamufle olmak içindi! Irak’ı tekrar dizayn etme görevini aldı! CIA’da bunu en iyi yapacak olan isim olduğu için orada şimdi!

Anlaman gereken bu!

* Kim bu KKR? Nedir?

Bu yapıyı kuran ve yaşatan Henry Kravis’tir! Türkiye’nin Irak’ta güçlendiği görülünce Petraeus’u göreve çağırdı! Ama Kravis, Ankara’nın çok daha ileri gideceğini gören ilk isimlerden biri! Haklı da çıktı! Obama’ya büyük baskı yaptı bunun için! Kimse bilmiyor…

* Yani?

Türkiye’nin HALKBANK üzerinden petrol trafiğini yönetmesine asla izin verme niyetinde değiller! ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALAR var!

* Nasıl çalışma? İleride konuşuruz ama çok ciddi projelerle gelmeye çalışacaklar!

Cumhuriyetçiler, Türkiye’nin bölgedeki hakimiyetini kaybetmesi için sadece IŞİD değil, Ortadoğu’da kaos için birçok örgüte destek veriyorlar… Yakında göreceksin!

Mücadele büyük olacak!

David Petraeus’un Türk düşmanlığı nereden geliyor?

Türkler’i kaçıran ekibi yöneten kişi budur! Türkiye’yi zor durumda bırakmak için bazı adımlar da atacaklar!

Başarabilecekler mi göreceğiz ama atacaklar! Çuval olayı Petraeus’un sadece bir yüzüydü! Sen de biliyorsun ki Türkiye’de bu olayla ilgili hiç ismi geçmedi!

Geçmezdi de zaten! Uzun zamandır bu operasyon için çalışıyorlar! Emri veren ve yöneten Çuvalcı Paşa!

* Peki bu Kravis kimdir? Nereden çıktı?

Anlaşılan önemli bir noktaya geldik!

David Petraeus’un patronu Henry Kravis’teyiz! Kravis çok önemli bir YAHUDİ olarak zirveye çıktı! Arkasında kimin olduğunu en az benim kadar bilirsin! Hani Gezi olaylarında FORBES listesinde bulunan 30 işadamından bahsetmiştim ya…

İste GEZİ’ye destek verip Erdogan’ı götürmeye çalışan patronlar KRAVIS’in çok yakın dostudur! Petraeus’un patronu Kravis, birçok kez Türkiye’ye geldi, İstanbul’un en pahalı yalılarında kaldı. Boğaz’ın çok önemli otellerinde rezervasyon yapılmasına rağmen o sevdiği işadamı dostlarının yalısında ikamet etmeyi tercih etti. Yani YALILARI yazmakla büyük hizmet ediyorsun! Bunu bil!

* Teşekkür ederim ama bu adamın derdi ne bizle?

Henry Kravis, Türkiye’deki o dostlarına ‘Türk düşmanı’ olduğunu defalarca söyledi. Ancak o işadamlarından birçoğu Kravis’e, ‘Kendilerinin de aynı düşüncede’ olduğunu anlattı. Zaten dostlukları o nedenle büyüdü. Henry Kravis, birgün Obama’ya, “Erdoğan’la dost olmanı kabul etmemi beklemiyorsun umarım” dedi.

Ne oldu sonra?

Savaşa devam öyleyse?

Elbette! Siz kendi gücünüzü bilmiyorsunuz! Saldıranlar daha iyi biliyor… Boko Haram, IŞİD, Taliban, El Nusra, El Kaide, Pakistan İslami Cemaat, Şeriati Muhammedi, Hizbul Mujahideen, Moro İslami Kurtuluş Cephesi, Adolat, Hizbu-Nüsra, Tacikistan İslami Hareketi, El Şabab…

Bu ‘İslami’ terör örgütleri olarak lanse edilen grupların hepsinin merkezinde ABD veya İngiltere vardır. Terör örgütünün başına İslami yaftasını koyduğunuz anda, Türkiye’de bile çok önemli bir taban bulursunuz.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.