ALTIN TASTAKİ ZEHİR

Mustafa İslamoğlu cemaati çok sert eleştirdi:Cemaatin alnına leke sürdünüz

Mustafa İslamoğlu Akabe Vakfı’nda verdiği Cuma Hutbesinde Gülen Cemaati’ne çok sert eleştirilerde bulundu ve sizin yaptığınızla Muaviye’nin Yezid’e biat alması arasında ne fark var diye sordu.İslamoğlu öğrencilere zorla Kur’an’a el bastırıldığını ifade etti

TIMETURK / Haber Merkezi
Mustafa İslamoğlu’nun verdiği Cuma Hutbesinden satırbaşları:

“Bugün küçük dilimizi tekrar yuttuk. Muhataplarımızın kim olduğunu biliyoruz ve sizi Allah’a şikayet ediyorum.
Şahsıma haksızlık ettiniz.Beni dinlediniz, zulmettiniz sizi adalete şikayet ettim. Beni burada söylemediğim şekilde mağdur ettiniz sizi Allah’a şikayet etmedim.Dişimle tırnağımla emeğim olan Akabe Camiasını mağdur ettiniz.Yardımeli Camiasını mağdur ettiniz, sizi Allah’a şikayet etmedim ama şimdi sizi Allah’a şikayet ediyorum çünkü bu ülkeye kötülük yapıyorsunuz.

Sizi Allah’a şikayet ediyorum bu ümmete kötülük yapıyorsunuz, umutlarımızı kırıyorsunuz. Sizi Allah’a şikayet ediyorum çünkü “Hoca” deyince artık kötü şeyler zikrediliyor…Sizi Allah’a şikayet ediyorum, çünkü cemaat kavramının alnına leke sürdünüz
Bugüne kadar tapenize kulak vermiyordum, bugüne kadar çektiğiniz görüntülere gözümü kirletmemek için bakmıyordum, ama bu ülkenin istihbarat teşkilatının başını, Dış işleri Bakanını, güvenlik kurumunun iki numarasını ve bunlar arasındaki çok özel ve güzel bir konuşma geçiyor…Siz bu ülkeye ihanet eder gibi, ABD ve İsrail’e gammazlar gibi alıyorsunuz o konuşmaları servis ediyorsunuz. Bununla bu ülkeye, bu insanlara, umudunu bu ülkeye bağlayan Yemenli Muhammed’e,Mısır’lı,Malezyalı,Arakanlı insanlara zulüm ediyorsunuz. Ne adına bunu yapıyorsunuz, kendi yumurtanızı pişirmek için memleketi yakıyorsunuz. Ben bu deyimi bir zamanlar bir kesim için daha kullanmıştım şimdi siz onlarla aynı yerdesiniz.

Paralel devlet var biz ondan değiliz demeniz bizi aptal yerine koymanızı kabul etmiyoruz. Talebeleri götürüp Kur’an’a el bastırıyorsunuz falan partiye oy verin diyorsunuz…Bana bir öğrenci telefon açıyor, “Hocam Kur’an’a el bastırdılar şimdi yeminimi tutmazsam ne yapmam gerekiyor” diyor bende diyorum ki o yemini tutarsan bir şey yapman gerekir…

Osmanlıyı yıkanlar yerini neyin alacağını planlamayı unuttular mı? Unutmadıkları için de planladılar. O proje bugüne kadar geldi ve bugün de o projenin devamı isteniyor.Osmanlıyı yıkanlar kimlerse bugün de bu projeyi yapanlar onlar.Hala devam ediyor yıkım. Müslümanlar kendilerini toparlamasın diye uğraşıyorlar. Tüm dertleri bu…Mursi’yi Sisi’ye yedirenler aynı, Suriye’yi Esed’e yedirenler aynı.Yemen’e,Suud’un başına bu zalimleri bela edenler aynı.

Biz bu oyunu görmüştük te böylesini görmemiştik. Kendi elimizle kendi boğazımızın boğdurulacağını görmemiştik.

Şefkatli ve merhametli değilsiniz. Camileri kapatan, ezan okuduğu için götürülen bir siyasiye oy vermek için nasıl insanları Kur’an’a el bastırtırsınız. Kendi yetiştirdiğiniz talebelere güvenmiyorsunuz da Kur’an’a el bastırtıyorsunuz… Sizin yaptığınızla Muaviye’nin ne farkı var, oda mızrakların ucuna Kur’an sayfalarını takmıştı ne farkı var? Sizin yaptığınızla Muaviye’nin Yezid’e biat almasının ne farkı var.

 

http://www.timeturk.com/tr/2014/03/28/mustafa-islamoglu-cemaati-cok-sert-elestirdi-cemaatin-alnina-leke-surdunuz.html

DEĞERLENDİRME

Düne kadar Fetullah Gülen’i öven, hatta Pensilvanya’ya bile gidip onunla görüştüğünü itiraf eden bu zındık, şimdi onu -sözde- yerin dibine geçiriyor.

Aslında siz öyle yaptığını sanıyorsunuz!

Bu zındık hiç bir zaman bir Şii’yi, bir Mutezili’yi, bir oryantalisti yermez. 

Bilakis onun hain yöntemi, halk tarafından RED damgası yemiş Şii, Mutezili, oryantalist üzerinden Ehl-i Sünnet’e saldırmaktır. Bunu görebilmek için de epey uyanık olmak gerekir. Basiretsiz ve ferasetsiz Mİ okuyan kesinlikle sapıtır ve ahiretini kaybeder.

Daha önce de uyarmıştık; Mursi devrildiğinde, ilk önce sessiz kaldı. Ancak baktı ki, tüm millet Mürsi tarafını tutuyor, daha ilk cuma hutbesinde Mürsi’yi savunuyor gibi yapıp Ehl-i Sünnete saldırmıştı. Biz orada kustuğu zehiri “SATIR ARASI ZEHİR” başlığı altında göstermiştik.

Bu hutbesi de aslında aynı. İlk defa FG aleyhine söylemleri, artık P Tipi örgütün kan kaybetmeye başlaması ile başlar. Mesela 17 Aralık 2013 günü bir demeci yoktur. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 hatta 25. Aralık ikinci darbe denemesinde bile demeci yoktur. Çünkü pusuda bekleyen bir canavarla karşı karşıyasınız.

Ne zamanki P Tipi kan kaybetmeye başladı ve savaş aleyhine döndü, Mİ zındığı da demeçlerine başladı.

Size göre en keskini bu hutbedir. Ancak bize göre de en haincesi budur. Çünkü FG üzerinden yine sinsice Ehl-i Sünnet’e hain saldırısını yapmıştır.

Sizce yazıda FG mi hedef alınmıştır yoksa Hz. Muaviye r.a. mı?

Elbette o büyük sahabi hedef alınmıştır!

Çünkü FG neden sapık ve ihanet etti sorusunun cevabı, çünkü bu çığırı Muaviye başlattı olarak yansıtılmıştır. Daha Hz. Muaviye’nin r.a. oğlu Yezid’e biat almasının özünü bilmeyen, Yezid’in hilafet öncesi ve sonrası yaşamını bilmeyen, Kerbela faciasının içeriğini bile bilmeyen bir halka siz Hz. Muaviye’ye r.a. sövmesini öğretiyorsanız, bu sizin Ehl-i Sünnete ne kadar düşman olduğunuzu gösterir.

Evet, FG haindir, münafıktır, sapıktır, mürteddir, P tipidir vs ama Mİ ondan az değildir. O da O Tipidir. Yuvarlak, Oryantalist uşağı ve O ile başlayan tüm rakamlar ve olumsuz kelimeler onun yoludur.

Bu mürtede karşı dikkatli ve uyanık olalım!

 

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.